HellasFishing Forum

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

Κανονισμός Λειτουργίας του Forum

Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου HellasFishing ή των επιμέρους τόπων παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών και γενικά των αρχείων που περιλαμβάνονται σε αυτόν.

Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή/και τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου.

 

Εάν δεν συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών/σελίδων και του περιεχομένου του. Ο χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης των σελίδων/υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου» ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

 

Εάν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε όρο του Κανονισμού Λειτουργίας παρακαλείστε να ακυρώσετε την εγγραφή σας επιστρέφοντας στην κεντρική σελίδα του Forum.

 

Ορισμός

 

To Forum της HellasFishing είναι ένα βήμα ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο.

 

Το Forum της HellasFishing δεν είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα, ούτε μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.

 

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Forum της HellasFishing  είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Ο ιδιοκτήτης δεν φέρει ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του Forum.

 

Δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα

 

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων,συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Σε περίπτωση αναδημοσίευσης κειμένου άλλου συγγραφέα, παρακαλείστε να γίνεται σχετική αναφορά σε αυτόν. Σε περίπτωση που αναφερθεί σχετικό παράπτωμα, από τον αρχικό συγγραφέα, για κείμενο που έχει γραφτεί εδώ χωρίς την άδεια του, το κείμενο είτε θα τροποποιείται αναλόγως, είτε θα διαγράφεται άμεσα (ανάλογα με τις επιθυμίες του αρχικού του δημιουργού) και χωρίς άλλη ειδοποίηση από την Ομάδας Διαχείρισης του φόρουμ.

 

Θέματα σχετικά με το λογαριασμό σας στο φόρουμ

 

Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η εγγραφή στο φόρουμ, οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους, καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που γίνεται υπό τον προσωπικό τους λογαριασμό.

 

Παρακαλείστε να ειδοποιείτε άμεσα τους Συντονιστές και Διαχειριστές του φόρουμ για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων, φροντίζετε για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την έξοδο (Αποσύνδεση) στο τέλος κάθε χρήσης. Το Forum της HellasFishing δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημίας ή βλάβης επακόλουθης της αδυναμίας των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παραπάνω οδηγία.

 

Μετά την έγγραφή σας πηγαίνετε στο προφίλ σας και συμπληρώστε τα ανάλογα πεδία. Δεν επιτρέπονται διευθύνσεις e-mail ή άλλων ιστοσελίδων στην υπογραφή σας χωρίς την σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών. Επίσης απαγορεύονται σχόλια ή αναφορές στην υπογραφή σας που τυχόν θίγουν πρόσωπα, θρησκευτικές ή πολιτικές πεποιθήσεις, κοινωνικές ή άλλες ομάδες, εθνικότητες και μειονότητες.

 

Κανόνες των μελών

 

Για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, οι χρήστες είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν μία σειρά κανόνων, που θεσμοθέτησε η Ομάδα Διαχείρισης προκειμένου να διασφαλιστεί το επίπεδο των συζητήσεων, όσο και την αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ των μελών.

 

Κάθε μέλος υποχρεούται να μην χρησιμοποιεί ψευδώνυμο με προσβλητικό περιεχόμενο ή ουσία, ιδιαίτερο προσανατολισμό (π.χ. πολιτικό, θρησκευτικό, αθλητικό).

Κάθε μέλος δικαιούται να διατηρεί ένα μόνο λογαριασμό. Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, η την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος και αυτή θα γίνεται μόνο εφόσον απενεργοποιηθεί η αρχική. Η διαγραφή των δεύτερων και άνω λογαριασμών θα γίνεται άμεσα.

Η συμπεριφορά των χρηστών θα πρέπει να διέπεται πρωτίστως από τον απόλυτο σεβασμό προς τον χώρο που τους φιλοξενεί και δευτερευόντως προς τους υπόλοιπους χρήστες, ανεξαρτήτως βαθμού, χώρας, χρώματος και φυλής. Οι διαφορετικές απόψεις, πεποιθήσεις, προτιμήσεις κλπ. πρέπει να γίνονται πάντα με τρόπο που θα τηρούνται τα παραπάνω ενώ εφόσον τηρούνται οι κανόνες θα είναι από όλους σεβαστές. Σε περίπτωση που η μία άποψη αντιβαίνει στα χρηστά ήθη άλλου χρήστη, τότε αυτός μπορεί κάνοντας χρήση την δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων να ενημερώσει την Ομάδα Διαχείρισης. Η Ομάδα Διαχείρισης θα μεσολαβήσει ως προς την επίλυση του προς αναφορά προβλήματος.

Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα,ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish.

Πριν δημιουργήσετε νέο Θέμα Συζήτησης, ελέγξτε μήπως το θέμα συζητείται ήδη αλλού, η έχει καλυφθεί στο παρελθόν.

 

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά, ανάρτηση, δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό η με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, η / και οιονδήποτε άλλο συνιστάμενοποινικό αδίκημα.

 

 

Για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, τους κανόνες που ισχύουν για τα μέλη υποχρεούνται να ακολουθήσουν και τα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης. Παράλληλα όμως καλούνται να εφαρμόσουν τα ακόλουθα:

Η Ομάδας Διαχείρισης είναι αρμόδια για την εφαρμογή των κανόνων, την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Forum. Οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν το Forum στην καλύτερη μορφή του και να το βελτιώσουν όσο γίνεται καλύτερα, για αυτό παρακαλούμε να τους συμβουλεύεστε μόνον όταν πράγματι είναι αναγκαίο.

Η παραβίαση των κανόνων από τα μέλη του Forum, επιφέρει την παρέμβαση της Ομάδας Διαχείρισης. Η παρέμβαση μπορεί να υλοποιηθεί με την μορφή της προειδοποίησης, όπου φαίνεται με ειδική επισήμανση στο δημοσίευμα όπου έγινε η παράβαση έως και της οριστικής αναστολής / διαγραφής του λογαριασμού χρήστη, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία.

 

Ενέργειες των Συντονιστών που αφορούν δημοσιεύσεις (Μετακίνηση, κλείδωμα κ.λπ.) θα γίνονται αυτόνομα και άμεσα από τον εκάστοτε Συντονιστή. Η όποια αργοπορία αντίδρασης των αρμοδίων δεν μπορεί να είναι θέμα σύστασης από χρήστες. Θεωρείται πιθανή κάποια καθυστέρηση δεδομένου ότι ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας με το φόρουμ, εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στους αρμόδιους.

Η Ομάδα Διαχείρισης του Forum της HellasFishing, έχει το απόλυτο δικαίωμα να παρεμβαίνει αυτοδίκαια ώστε να «διορθώνει» λέξεις από δημοσιεύσεις χρηστών, που παραβαίνουν τις αρχές λειτουργίας του Forum.

 

Η Ομάδα Διαχείρισης του Forum δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης η Ομάδα Διαχείρισης δεν ευθύνεται για την τυχόν μετάδοση «ιού» ή άλλων παρόμοιων λογισμικών από την χρήση των υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου».

 

Επίσης η Ομάδα Διαχείρισης του Forum δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή/και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Εάν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε όρο του Κανονισμού Λειτουργίας παρακαλείστε να ακυρώσετε την εγγραφή σας επιστρέφοντας στην κεντρική σελίδα του Forum.

Ο/η Διαγραμμένος χρήστης και Fisherman αντέδρασαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Διαγραμμένος χρήστηςFisherman